dit willen wij bereiken

Doelstellingen

Dit willen we bereiken

Ons doel is om binnen een periode van 2 jaar, 6 concrete voedselinnovaties op de markt te brengen. We willen producten ontwikkelen die een regionale meerwaarde bieden aan het voedselsysteem. Dit initiatief stimuleert het gebruik van lokale producten, waardoor boeren nieuwe afzetmogelijkheden krijgen en verkopers kunnen beschikken over nieuwe gezonde, lokale producten om aan hun consumenten te bieden.

6 VOEDSELINNOVATIES
voor 2025

Boeren

Makers

Verkopers

Zuid Holland

Kool tot Kimchi is een regionaal project in de provincie Zuid-Holland. We ontvangen steun van verschillende partijen, waaronder de provincie Zuid-Holland en het landbouwfonds van de Europese Unie. Deze organisaties ondersteunen ons bij het stimuleren van duurzame groei in de productie, verwerking en consumptie van gezonde lokale voedselproducten. Met ons gezamenlijke doel streven we naar een verbeterde toekomst voor de gehele voedselketen. Op de kaart lees je waar onze deelnemers gevestigd zijn.

foodunion-logo

Food Union

Food Union is de ultieme bestemming voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Gevestigd in het Keilepand in Rotterdam, fungeert deze culinaire broedplaats als een hub voor creativiteit, met professionele deelkeukens, kantoorruimtes en horecavoorzieningen. Hier zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig om aan innovatie te werken.